Välkomna till Uppsävjaskolan!

Nu är det dags att öppna portarna igen efter att skolan varit stängd under två år. Måndagen den 15 augusti tar fritidsavdelningarna Linnean (åk1), Humlan (åk2) och Botanicus (åk3) emot alla elever och i förskoleklass startar inskolningen av 56 nya barn. Onsdagen den 17 augusti är det skolstart för våra 15 klasser. F-klasserna börjar 08.30 och årskurs 1-5 08.15.

Alla här på skolan arbetar nu för högtryck med allt som måste bli färdigt och vissa arbeten kommer säkert att fortgå en bit in på terminen. På skolan pågår fortfarande arbeten med lokalerna och vår skolgård är grovstädad men fler åtgärder behövs där, t.ex. cykelställ. En inspektion av lekredskapen har genomförts för att se att allt är säkert. Tillsammans arbetar vi nu för att allt ska bli klart så fort det bara går.

Vi vill ju alla att eleverna ska ha en säker skolväg och du som måste ta bilen till skolan ska därför undvika att åka upp på Akademivägen där många elever som går eller cyklar till skolan finns. Använd gärna vår hämta/lämnaparkering längst med Skogsvägen eller parkeringen vid idrottshallen. Tänk även på hastighetsbegränsningen 30 km/h även då du lämnat ditt barn och har bråttom iväg. Tack för att du visar hänsyn!

Vi ser fram emot ett läsår i vår nya skola!

Katarina Lehrberg
Rektor Uppsävjaskolan