Fritids - Förskoleklass

Välkommen till Fritids-förskoleklass.

Vi som arbetar här heter Karin Mårtensson, Linda Danielsson, Mia Steffner,  Kim Strömberg, Ann Chatrin Englin.

Vi på fritidshemmet - förskoleklass arbetar för att ge barnen en meningsfull fritid, där lärandet ständigt står i fokus. Vi erbjuder barnen olika aktiviteter så som skapande i olika former, fritidsgympa och fri lek både utomhus och inomhus.
Utifrån barnens gränslösa fantasi kommer vi att måla, klippa, klistra och mycket därtill för att sätta skapandet i fokus. Fritidsgympan innefattar aktiviteter där barnen kommer att få prova på olika lekar och bollspel såväl inne som ute. Fri lek är också en viktig del i barnens utveckling där de bl.a. lär sig att samspela med varandra. Vi på fritidshemmet - förskoleklass arbetar kontinuerligt med värdegrunden som genomsyrar vår dagliga verksamhet genom samtal med barnen och genom våra olika aktiviteter.

Vill du nå oss finns vi på tfn: 018-727 74 25